Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 29 octombrie 2012

Unt pentru corp

O sa va prezint azi un excelent unt pentru corp ce contine ulei de masline, ulei de migdale, unt de shea, unt de piersici, unt de cafea, extract uleios de ceai verde si ulei esential de scortisoara si ghimbir pentru miros.



 Daca despre uleiul de masline si untul de shea s-au spus destule eu o sa va spun cate ceva despre:

- untul de piersici : bogat in vitaminele F A, E si C confera pielii prospetime, emoliere asigurandu-i luminozitate. Are efecte foarte bune in dermatite si celulite.

- untul de cafea : tonifica pielea, o intinereste, reduce celulita, vergeturile si cicatricile.(are un efect foarte benefic si impotriva psoriazisului)

- uleiul de migdale : un hidratant excelent, timp de secole folosit ca un remediu calmant pentru diferite alergii ale pielii. Este unul din cele mai bune tratamente impotriva ridurilor.

- extractul uleios de ceai verde : antioxidant neutralizand radicalii liberi  cu proprietati antiinflamatorii impiedicand pierderea de colagen.

- uleiul esential de scortisoara : antiseptic, analgezic, afrodisiac, antibiotic, carminativ

- uleiul esential de ghimbir : antiseptic, bactericid, carminativ

  Rezultatul? Un minunat remediu pentru piele. Mai ales ca nu contine absolut nici un conservant. Termenul de pastrare este de 3 luni la rece.

www.sapundininima.ucoz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu