Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

sâmbătă, 24 noiembrie 2012

NEEM , OVAZ, MIERE SI IAURT

   Este al doilea sapun facut de mine indicat atat in afectiuni grave ale pielii ca psoriazis, dermatite, eczeme cat si in afectiunile simple ca piele uscata, arsuri, iritatii. De fapt este un sapun care nu ar trebui sa lipsesca nimanui din casa.
   Contine ulei de neem, ulei de masline, unt de cacao, unt de shea, lapte de ovaz, iaurt de capra, miere,masa de cacao, uleiuri esentiale.


  Uleiul de neem este EXCELENT  in tratarea psoriazisului, a dermatitelor si a eczemelor. Este un ulei care, in ciuda mirosului, este un medicament. Va pot spune ca si folosit simplu, direct pe piele mi-a vindecat arsuri intr-un timp foarte, foarte scurt.
   Despre iaurtul din lapte de capra se stie ca actioneaza impotriva infectiilor si contra pruritului.
   Laptele de ovaz este excelent pentru pielea uscata, iritata.
   Mierea  este nutritiva, antioxidanta, antibacteriala, hidratanta cu proprietati deosebite in regenerarea celulara. Eu folosesc mierea de tei deoarece are cel mai mare continut de vitamina E necesara pielii
   Untul de cacao si untul de shea sunt hranitoare si emoliente.


  Nu am folosit decat ulei esential de ceai verde si de geranium pentru ca am vrut sa se simta combinatia de mirosuri data de neem, miere, unt de cacao si masa de cacao brut.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu