Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 12 martie 2014

Ser pentru stimularea cresterii parului

Acest ser are la baza trei uleiuri : uleiul de emu, uleiul de neem si uleiul extravirgin de masline infuzat cu ambra si cu 24 de plante.






Ce stim despre uleiul de emu ... este singurul ulei care contine toate cele trei Omega : 3, 6 si 9 ...practic el este format 100% din trigliceride lipide ...  acestea oferindu-i urmatoarele proprietati : penetreaza pielea foarte bine ajungand usor la radacina parului, este antiinflamator,  antibacterian, hidratant, non-iritant si cicatrizant.


Uleiul de neem .. despre el am tot vorbit in postarile anterioare .. asa ca .. pe scurt : previne senzația de mâncărime , matreata , psoriazisul  dar, este cunoscut in primul rand pentru abilitatea sa de a spori cresterea parului, de a evita subtierea firului de par provocata de  diferite motive , inclusiv de stres , medicamente , poluare  imbunatatind calitatea parului.

Despre uleiul de masline extravirgin infuzat cu ambra gasiti destule spuse in postarile anterioare.

 Amestecul de plante este  realizat dupa indelungi experiente .. asa ca imi permit sa il pastrez .. secret.


Uleiurile esentiale folosite sunt de Rosmarinus officinalis, Lavendula  augustifolia, Cedrus atlantica, Thymus vulgaris, Allium sativum, Pogostemon cablin, Santalum album .

Am mai folosit extract CO2 de trandafir salbatic si de radacina de ghimbir.


Cum se foloseste : se aplica de doua ori pe saptamana pe parul usor umezit insistand la radacina. Se asteapta intre 1 si 3 ore dupa care se clateste.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu