Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

joi, 16 aprilie 2015

Honey Almond Facial Scrub






Este un scrub fin ..creat pentru fata ..avand ca ingrediente de baza mierea si uleiul de migdale dulci infuzat cu sanziene alaturi de faina de migdale dulci bio, zahar brun macinat,ulei de jojoba si uleiuri esentiale (care difera in functie de tenul pentru care va fi folosit).

Mierea .. stiti deja ..este un super aliment pentru piele. Ea are capacitatea de a absorbi si retine umezealaajutand pielea sa se simta hidratata si proaspata. Este un antioxidant natural si are proprietati anti-microbiene.

Uleiul de migdale dulci este un ulei fin..hranitor ..emolient ..bun pentru orice tip de piele ..chiar si pentru cea sensibila ..posedand proprietati regeneratoare si calmante.



Am folosit faina de migdale si zaharul brun macinat tocmai pentru a obtine o exfoliere fina ..care sa lase pielea neteda si proaspata.

Recomand folosirea lui o data pe saptamana ..pe pielea umezita inainte ..cu miscari usoare, circulare .


Tin sa specific clar : nu folositi scruburile sub nici o forma daca suferiti de acnee papulo-pustuloasa pentru ca pustulele se sparg usor. Am vazut cu uimire ca sunt persoane care recomanda tot felul de scruburi care , chipurile , pot fi folosite in acest tip de acnee. NU!!  Nimic !!! Ascultati-mi sfatul altfel riscati sa raspanditi infectia. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu