Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 25 mai 2015

Struggle ..soap ..


 .. Suntem supusi alegerilor pe care le facem .Ce cautam de fapt ? Ce este cel mai bine sa urmam sufletul sau mintea ?Ilogicul sau logicul ?



 Sa vorbesc putin despre simbolurile prezente in sapun ..

Soparla ..arata un extaz contemplativ ..sta nemiscata in soare .. nu tine cont de ierarhiile pamantene .. defineste extazul SPIRITUAL



 Sarpele -  un simbol atat de controversat ..  viata si moarte, intuneric si lumina , sacru si profan , materie si spirit, teluric si celest, inceput si sfarsit , finit si infinit . Este atat de imprevizibil .. Reprezinta zona ILOGICA  a fiintei  .. unde se afla si sufletul si libidoul ..



Broasca testoasa ..  aparent fragila .. cu o carapace aproape indestructibila .. Este renumita pentru DETERMINAREA si HOTARAREA cu care isi continua drumul indiferent de obstacole .


Lotusul .. reprezinta puritatea mintii si a sufletului .. renasterea  ..  centrul energetic al corpului uman .. FERTILITATEA .


Scoica ..vechile legende spuneau ca fiecare erou din luptele mitice purta asupra sa o scoica care avea chiar si un nume propriu .. reprezinta PUTEREA si AUTORITATEA ..



Echerul si compasul  ..
Echerul .. masoara patratul ..simbol al pamantului si al lumii materiale .. ECHILIBRUL, FERMITATEA , STABILITATEA
Compasul ... taramul spiritualitatii si eternitatii .. principiul LIMITARII si DEFINITULUI
Impreuna ..  contopirea spiritului cu materia, dorinta omului de a-si armoniza natura fizica cu cea spirituala.



Si  ..  in toate ..iubirea ..  Pe iubire sunt cladite ilogic si logic ..  spiritual sau fizic ..

Ce alegem ? Semnele de intrebare sunt zbuciumul prezent in fiecare dintre noi intr-un anumit moment al vietii ..  Principalii beneficiari ai alegerilor ? NOI!!


:)))  Ce contine ..  ca si ingrediente .. si pentru ce tip de piele este indicat  .. maine ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu