Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 10 aprilie 2013

Rustic soap

   Daca va intrebati ce cauta poza unei plante langa sapunuri va spun ca ea este ' vedeta' acestor sapunele: Melissa officinalis sau, pe romaneste, roinita.
   Efectele ei asupra pielii sunt de calmare,  reprezentand un  produs antiage preventiv si antiinflamator.
Ceea ce nu stie multa lume este ca aceasta planta, chiar si in stare naturala, are un efect puternic impotriva herpesului si combate cu succes chelia. Si cand te gandesti ca , la noi, creste spontan!!!
   Am folosit in acest sapun rustic (rustic  nu numai ca si compozitie ci si ca si modalitate de creare) roinita in toate cele patru faze: apa florala, macerat,pudra si ulei esential. Si pentru ca am vrut un aspect rustic adevarat am folosit si roinita si menta macinate mai mare pentru a putea fi observate.
  








   Am folosit ulei de masline extravirgin infuzat cu melissa officinalis si menta , ulei de canepa, ulei de cocos, ulei de migdale,ulei de rapita bio, unt de shea, ulei de catina,apa florala de melissa officinalis, pudra de melissa officinalis, pudra de aloe vera, pudra de menta, pudra de catina, ulei esential de dafin, de menta, de lavanda, de portocale, de melissa officinalis,argila gri, pudra de radacina de indigo.

   Marele avantaj la aceasta modalitate de a face sapun este ca fiecare bucatica este unicat.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu