Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 19 iunie 2013

Body butters - Unturi pentru corp

 Vanillia and coconut - Vanilie si cocos

Daca ai pielea foarte uscata atunci in mod sigur ai nevoie de un unt pentru corp ce contine vanilie! Grasimea existenta in boabele de vanilie contribuie direct la hidratarea pielii. Vanilia lasa o pelicula protectoare ce actioneaza ca o bariera impotriva efectelor dure ale mediului.
In plus, aroma sa ademenitoare, va da pielii un adevarat festin facand-o moale si neteda!
   Uleiul de cocos virgin presat la rece actioneaza ca nutrient avand si proprietati antibacteriene, antifungice si antivirale.     
   Alaturi am mai folosit unt de shea pur, ulei de migdale dulci, extract CO2 de vanilie,extract CO2 de samburi de kiwi(care prin continutul ridicat de Omega3 previne uscarea pielii), ulei esential de vanilie.
   







Cinnamon - Scortisoara

Scortisoara aduce sange,oxigen si substante nutritive la suprafața pielii. Ea incalzeste si stimuleaza pielea, este un relaxant muscular excelent.
Este foarte buna in unturile de conturare a corpului și in tratamentele impotriva celulitei prin faptul ca stimuleaza circulatia.
Totodata contine - proprietati ridicate antioxidante , ajuta la eliminarea raicalilor liberi si protejeaza pielea impotriva daunelor viitoare - precum si proprietati astringente usoare, antibacteriene si antimicrobiene.
Unt de cacao pur, unt de shea, unt de caise, ulei de macadamia, extract CO2 de trandafir salbatic, pudra de scortisoara, ulei esential de scortisoara.







Lemon-mint - Lamaie si menta
 
Ulei de samburi de struguri infuzat cu lamaie, ulei de cocos infuzat cu menta, unt de shea si de migdale, pudra de lamaie, ulei esential de menta si lamaie




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu