Torturile si prajiturile mele sapun sunt hranitoare pentru piele in primul si in primul rand datorita untului de cacao presat la rece pe care il folosesc in cantitate mai mare decat in alte sapunuri.
Cand auziti cacao sa nu va imaginati cumva ca vin si scot cacaoa din punga si o trantesc in sapun. Cacao in sapun inseamna untul de cacao pur si, pentru culoare, masa de cacao brut bio.
Nu fac sapunurile cu fructe si legume (o sa vedeti in alte postari despre ce vorbesc) decat cu fructe proaspete, bio, marea majoritate cultivate de mine! De ce?Dupa cum am mai spus - in primul rand eu si familia mea folosim aceste sapunuri!!!
De unde ideea de a face sapunul sub forma de prajituri? Totul a pornit de la o ambitie: faceam sapunuri cu model de ceva timp cand, pe un site american, cineva spunea ca numai unu la suta din sapunari pot sa faca prajituri de sapun. Nu am vrut sa cred Am facut mare prostie pt ca de la o prajiturica simpla am devenit obsedata. Nu tind sa ating 'perfectiunea' ci vreau ca atunci cand sunt puse unul langa altul doua torturi unul de prajitura si unul de sapun lumea sa nu-si dea seama de diferenta. Mai am cale lunga pana atunci. Mai ales ca tin sa-mi respect principiile de a folosi numai si numai ingrediente naturale!
Ce contine acest sapun: ulei de argan bio, ulei de samburi de struguri presat la rece, ulei de masline extravirgin, ulei de rosa mosqueta, ulei de cocos, unt de cacao, unt de shea, unt de migdale, extract CO2 de rodie, extract CO2 de vanilie, pudra de zmeura, mure, argila rosie, argila violet, argila alba, masa de cacao brut bio, ulei esential de vanilie, ylang-ylang, amyris, capsuni bio.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu