Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 27 noiembrie 2013

Dark dream and Feeling

Sunt doua sapunuri in care am folosit aceleasi pudre din plante (pudra de rooibos si pudra de roscove) pentru culori  .. cu rezultate diferite.
Ce a influentat culoarea finala ... binenteles continutul in uleiuri si unturi. Pentru ca sunt 'obsedata' de realizarea culorilor in sapun ... si am experimentat pe masura ... va pot spune ca orice mica variatie a cantitatii unui ulei sau unt influenteaza culoarea.

Sa-l luam pe primul : Dark dream ...

Contine : ulei de trufe, ulei de masline extravirgin , unt de mango, ulei de cocos extravirgin , ulei de samburi de struguri presat la rece, pudra de rooibos, pudra de roscove, extract CO2 de galbenele, uleiuri esentiale de patchouli, cardamon si santal








   Continutul in ulei de masline extravirgin este mare ...  culoarea maro (spre negru chiar) .. este data de pudra de roscove ... culmea ... (asta m-a mirat si pe mine) ... culoarea gri este data tot de pudra de roscove careia i-am adaugat putin extract CO2 de galbenele .  Culoarea maro deschis este data de pudra de rooibos.
Culoarea imprimata de pudra de rooibos poate varia de la un portocaliu inchis .... trecand prin maro roscat ... pana la maro.

Al doilea  .. Feeling

Contine unt de shea, ulei de cocos extravirgin, ulei de ricin, ulei de migdale dulci, ulei de floarea soarelui presat la rece, extract CO2 de galbenele,pudra de rooibos, pudra de roscove,  ulei esential de coada soricelului, isop si musetel




 Deci fara ulei de masline ... aici e invers culoarea deschisa am realizat-o cu pudra de roscove si cea inchisa cu pudra de rooibos.

Ce am vrut sa va arat ... sa va fac sa intelegeti ...este ca ... practic ... in sapun .. orice abatere .. orice plus sau minus .. influenteaza culorile.  Si ca exista infinite posibilitati  ..... Din doua pudre vegetale  .. cu imaginatie . poti colora ...NATURAL !

La ce sunt bune fiecare ... va spun maine ...

  ????  si ma intreb daca ati observat inimioara de la ultimul ????



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu