Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Double Whipped Sugar Scrub - Scrub cu zahar ....dublu

Ce trebuie sa faca un scrub ....banuiesc ca stiti toti ... trebuie sa ajute la eliminarea pielii moarte ...sa exfolieze practic.  

Dar in nici un caz numai asta!!!!  Ce te faci daca , dupa ce folosesti un scrub, pielea (care este supusa unei mici 'traume' prin frecare) ramane uscata ...  fara luminozitate ...

Cand fac scruburile intotdeauna am grija ca , in reteta , sa se compenseze curatenia cu hranirea pielii.

Scruburile cu zahar sunt scruburi mai 'fine' decat cele in care folosesc sare.  Personal alternez folosirea lor ... si in nici un caz nu le folosesc mai des decat de doua ori pe saptamana.




Am observat ca foarte multe persoane fac scruburile si unturile pentru corp folosind amidon  ... este o tampenie .. acelasi efect ..de fapt un efect muuuult mai bun ...se obtine folosind argilele care sunt incomparabil mai sanatoase!!!

Cel pe care vi-l arat astazi contine unt de shea, ulei de argan bio, ulei de cocos extravirgin, ulei de migdale dulci, ulei de rosa mosqueta, extract de vita rosie, argila,zahar bio si amestec de uleiuri esentiale: geranium, iasomie, lavanda si salvie .



 Practic ...scruburile mele sunt o combinatie intre un scrub normal si un unt pentru corp ....  si nu va imaginati cum poate sa ramana pielea dupa ce le folositi !!!!!!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu