Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

sâmbătă, 7 februarie 2015

Love potions ..

  De-a lungul veacurilor omul a fost fascinat de ideea existentei unei potiuni de dragoste ...  un elixir magic care sa creeze instant dragoste ..sau pasiune. Oare celebra "love potion 9 " exista cu adevarat?

  Stim ca mirosul joaca un rol important in arta pasiunii ..  stim ca uleiurile esentiale pot avea efecte deosebite asupra starilor noastre ..  si chiar raspunsuri fizice ;) . Pot fi ele raspunsul ?  Sau plantele ?

  Avand in vedere sezonul ..  avand in vedere ca se apropie si primavara ..  am considerat ca ar fi distractiv sa fac cateva retete de potiuni ..  de dragoste sa le zicem ..  de fapt niste uleiuri ce pot fi folosite atat pentru masaj cat si pentru a va parfuma trupul ...

  Am facut mai multe .. sa cuprinda cam tot ce inteleg eu prin dragoste ...  si glumind acum ..  nu raspund pentru consecinte :))  ..adica ..   " ai grija ce-ti doresti ..s-ar putea chiar asta sa primesti "



 Plantele au jucat un rol important in crearea acestor potiuni ..  se stie clar ca multe dintre ele au efecte afrodisiace ..  si o sa enumar cateva din cele pe care le-am folosit: mirt, dafin, patchouli, flori de soc, iasomie, sanziene , busuioc, salvie ( despre salvie se spune ca, daca domnii poarta sub limba un varf de cutit de planta uscata, vor deveni irezistibili pentru femeia pe care o doresc)
Vanilia, scortisoara , ghimbirul si cuisoarele nu pot lipsi. La fel si magica ambra ...

O sa enumar felurile de potiuni si ingredientele lor de baza ..

Atractie : patchouli , lavanda, lemn de cedru, cuisoare

Dorinte secrete: imortele, lemn de cedru, trandafiri , tamaie

Senzual: bergamota, palmarosa, ylang-ylang

Iubire : trandafiri, lemn de santal, vanilie, iasomie

Pasiune: iasomie, gardenie, trandafiri, piper negru, patchouli, cardamom

Inima : ylang-ylang, caprifoi, tuberoze, scortisoara, lemn de santal , vanilie , ghimbir , portocale





...  un mic secret ...  am infuzat uleiuri cu petale de trandafiri ..  pentru scopul urmarit un anumit tip de culoare: trandafiri albi pentru iubire pura, vesnica, neconditionata ..  trandafiri rosii pentru iubire pasionala, pamanteasca, sexuala .. trandafiri galbeni pentru dragoste platonica, prietenie profunda  .. trandafiri roz pentru iubire romantica, blanda ..  

Alaturi de fiecare potiune este prezent si un mic exemplar inimioara din sapunul afrodisiac despre care am mai vorbit ..

  Cred in plante ...  enorm ..  nu trebuie neglijate puterile lor de vindecare ..pentru ca exista .. toata cercetarea, toate medicamentele actuale .. au pornit de la plante ...  poate este cazul sa reincepem sa le acordam importanta pe care o merita de fapt ...
  Si ar trebui sa stam cat mai aproape de ele pentru ca , asa cum spunea Linda Solegato , "Plantele ne dau oxigen pentru plamani si pentru suflet "

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu