Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

marți, 22 ianuarie 2013

Swirl 1


    Incep cu acest sapun prezentarea unei tehnici: 'swirl' in sapun.
  Aceasta tehnica a fost adaptata artei sapunului tocmai din dorinta de a iesi din monotonie.
Recunosc ca ar iesi mult mai bine daca as fi folosit coloranti artificiali. Dar...... nu poti sa le ai pe toate nu?
Eu am folosit pudra de zmeura, de macese, de hibiscus, de spirulina si argila albastra pentru crearea culorilor.





  Pentru sapun am folosit ulei de masline extravirgin, ulei de cocos extravirgin, ulei de ricin, ulei de orez, unt de cacao, unt de shea si un amestec de uleiuri esentiale: busuioc, levantica, rozmarin si ienupar.





   In Japonia exista traditia ca femeile sa se  frece cu  tarate de orez sau  ulei de orez  pe fata  pentru a păstra pielea armonioasă.
   Uleiul de tarate de orez contine trei antioxidanti sanatosi utili în protejarea celulelor organismului impotriva efectelor radicalilor liberi: tocoferol, tocotrienol și oryzanol. Bogat în vitaminele B si E, uleiul de tarate de orez creste elasticitatea pielii si o pastreaza hidratata si moale. Uleiul de tarate de orez este unic prin faptul că in el exista  diferite tipuri de vitamina B si vitamina E, făcându-l un ingredient mult mai complex și sănătos pentru piele.
   Uleiul de tarate de orez este un puternic complex anti-îmbătrânire  cunoscut pentru ca protejeaza pielea de imbatranire si impotriva agresiunilor externe. De asemenea, este cunoscut in a promova microcirculația sângelui, ceea ce este benefic in reducerea cearcanelor si pungilor de sub ochi.







 Un sapun foarte bun pentru fata!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu