Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

duminică, 27 ianuarie 2013

Wine, honey,amber and cocoa

  Vin,miere,chihlimbar si cacao.

Dar nu orice fel de vin ci vin de mure! Murele crescute de mine mai mult decat ecologic au creat un minunat vin. Un vin pur pentru ca nu contine nici zahar nici altfel de conservanti.

Daca va intrebati ce cauta vinul in sapun o sa va explic. 
Murele sunt foarte bogate in nutrienti, sunt pline de fibre, minerale si vitamine și încărcate cu antioxidanti.
Utilizarea vinului de mure în îngrijirea pielii o face mai ferma si ii da o stralucire superba.






 Chihlimbarul sau ambra este o adevărată bijuterie pentru piele! Acesta este un mineral inteligent care stimuleaza celulele pielii, ajutându-le să "respire" și, prin urmare, să mențină fermitatea și elasticitatea acesteia.
Praful de ambra încălzește, energizeaza si lustruieste pielea. Atunci când o atinge eliberează cantități mici de acid succinic care lupta impotriva radicalilor liberi si ajuta la curatarea epidermei de toxine.
Fluxul  de energie eliberata de ambra reface pielea, o îmbogățește cu oxigen, netezește ridurile și normalizează procesele metabolice.
 De fapt chihlimbarul este ingredientul secret anti-imbatranire!!!! 




 Contine ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, unt de cacao, ulei de ricin, masa de cacao brut ( pentru culoarea maro), miere de tei, praf de chihlimbar, vin de mure, ulei esential de scortisoara.

 Culoarea sapunului este culoarea naturala data de catre vin. Am preferat numai o atingere de ulei esential de scortisoara ca sa se simta mai bine combinatia : vin,miere si cacao.

  A rezultat un sapun indicat pentru mentinerea tonicitatii pielii, a tineretii si sanatatii tenului.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu