Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

sâmbătă, 2 martie 2013

SI ALTCEVA - LAVENDER

GAMA LAVENDER - are la baza levantica
Despre levantica am vorbit si in postarea Lavender love . O sa mai fac niste mici completari. Unul dintre efectele recunoscute ale levanticai este acela de a ajuta in tratarea eczemelor.

Ce este o eczema? Eczema este un termen generic folosit pentru diverse afectiuni  inflamatorii ale pielii care par să persiste  în ciuda tratamentelor sau sa reapară. Eczema este caracterizata de roșeata, mâncărime, cruste, scurgeri si, uneori, leziuni ale pielii iar cauza directă nu a fost încă stabilită și identificata. Stresul pare să joace un rol important, la fel si hormonii.
 Eczema poate aparea oriunde pe corp, dar de obicei se găsește pe gât, și în sau pe cutele pielii si falduri.

 
Uleiul de lavandă, datorită proprietatilor sale antiseptice, antibacteriene, anti-fungice și de stimulare a circulatiei a fost folosit ca un tratament pentru eczeme. Este, de asemenea,un rapel imunitar și puternic anti-inflamatoriu pentru piele.Lavanda  calmeaza durerea asociată cu mâncărime  care apare frecvent odata cu inflamarea pielii.




SAREA DE BAIE LAVENDER contine sare de Himalaya, sare de Bazna, ulei de macadamia, flori de levantica si albastrele, ulei esential de levantica si ceai verde




SCRUBUL PENTRU CORP LAVENDER contine sare roz de Himalaya, sare de mare, ulei de migdale, extract de ceai verde, pentru exfoliere samburi de masline pisati, argila mov, ulei esential de levantica si patchouli. 


  
UNTUL PENTRU CORP LAVENDER contine unt de shea, unt de cacao, ulei de cocos extravirgin,ulei de luminita serii, ulei de avocado,ulei de migdale, extract de rodie, extract de schizandra,argila mov, ulei esential de levantica.
  Am folosit cele doua extracte de rodie ( cu efect de calmare a pielii iritate si regenerare) si de schizandra ( cu proprietati antiinflamatoare) tocmai pentru a multiplica proprietatile uleiului de lavanda!




GAMA LAVENDER indicata pentru pielea iritata, cu eczeme. (si nu numai)  


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu