Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

marți, 24 martie 2015

Phoenix

 ... o pasare mitica  ..  invaluita in mister din cauza destinului sau exceptional  .. transformata in imagine simbolica a renasterii .

Atunci cand lunga sa viata era pe terminate si pasarea isi simtea sfarsitul aproape ... isi facea un cuib din plante aromatice si tamaie .. se intindea in el si isi dadea foc arzand odata cu el , Din cenusa se nastea o alta pasare care o ingropa pe precedenta  . punandu-i ramasitele intr-un invelis de smirna si tamaie in forma de ou si ducandu-le , cu un cortegiu format din alte pasari , la sanctuarul din Heliopolis .


Nu stiu daca a existat vreodata ..  daca este numai un simbol ..  dar sunt sigura ca 'renastem' cel putin o data in viata .. ca, asemenea ei,  ne 'reinventam' devenind altcineva ..



  Am respectat legenda si am folosit trei uleiuri vegetale pure infuzate cu 18 plante aromatice , unt de cacao brut, unt de shea, argile, pudre din plante , uleiuri esentiale de tamaie, smirna si lemn de trandafir ..



" Daca eterna existenta se transforma inseamna ca va fi si mai frumoasa ..  daca dispare inseamna ca va reveni cu ceva inca mai sublim .. daca doarme inseamna ca viseaza la o desteptare mai buna caci fiecare renastere este inca mai mareata "


... Phoenix












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu