Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 30 martie 2015

Vintage soap "Cage"

Un negustor din India a prins o  pasare in jungla si a adus-o acasa. O tinea  intr-o colivie frumoasa .. o hranea cu tot ce era mai bun ..ii oferea tot ceea ce vroia. Pasarea era trista .. avea absolut tot ce dorea .. era iubita ..cusca era impodobita cu trandafiri .  dar sufletul ei nu era liber.

Dupa cativa ani negustorul s-a hotarat sa se intoarca in jungla si a intrebat-o pe pasare daca vrea sa transmita vreun mesaj catre celelalte pasari . Aceasta i-a spus sa le povesteasca cat de fericita este ca traieste in colivie si cat se bucura in fiecare zi .  Ajuns in jungla negustorul a transmis mesajul . Auzindu-l .. un papagal a izbucnit in lacrimi si a cazut la pamant ..murind pe loc. Negustorul s-a gandit ca a patit asta de dorul pasarii din colivie. Intors acasa i-a povestit si pasarii sale ce s-a intamplat. Nici nu a terminat de povestit ca pasarea ...plangand .. s-a prabusit la pamant .. moarta. Uluit , negustorul a deschis colivia si a scos pasarea. Aceasta a prins viata , a inceput sa dea din aripi si a zburat ...  lasandu-l pe negustor mut de uimire ...

Morala ? Mesajul transmis de papagal a fost clar: cateodata trebuie sa invatam sa "murim" cat inca suntem in viata pentru a putea sa ne uitam cu detasare catre coliviile in care ne ducem existenta, sa le vedem cum sunt cu adevarat si pentru a ne putea continua viata eliberati din ele .



..."Cage" ..un sapun vintage in lucru ..despre a carui compozitie  voi vorbi in momentul in care este uscat ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu