Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 2 martie 2015

Rosemary ...


   ...  Priviti un trandafir .. o senzatie ..cat de slaba ar fi ea ..un sentiment ..cat de mic ar fi el .. modifica ceva in profunzimea fiintei voastre.  Floarea pe care o priviti va vorbeste prin culorile sale .. prin forma .. prin parfum .. Tot ceea ce ne inconjoara exercita o influenta asupra noastra ..  totul vorbeste .. ne vorbeste .. esentialul este sa invatam sa ascultam.
 Se spune ca in Paradis , Dumnezeu i-a incredintat Evei ingrijirea vegetatiei. De aceea, traind printre flori ,  Eva a inceput sa degaje ea insasi parfumul lor... In momentul primului pacat ea a pierdut aceasta calitate. De aceea femeile sunt atat de atrase de parfumuri pentru ca doresc , inconstient, sa regaseasca acest dar pierdut..

   






 Trandafiri , tuberoze, iasomie, violete , narcise .. sub forma de uleiuri absolute  .. caprifoi , gardenia, lavanda ..sub forma de uleiuri esentiale ..  ulei de floarea pasiunii si de camelie ...  impreuna alcatuiesc ingredientele de baza ale acestui sapun 'omagiu' ...despre care veti afla mai multe maine cand il tai (aici pe blog detalii despre el ..pe google+ reteta) ..




  "Daca nu ai fost cutremurat niciodata  pana in adancurile sufletului de o floare deschisa primavara ... poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea " ..



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu