Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

vineri, 10 ianuarie 2014

Crazy love ...

Torturile de sapun reprezinta o provocare continua  ....  Nu am vrut niciodata sa ating perfectiunea  .... vreau sa ating  .. realitatea. Vreau ca atunci cand cineva se uita la prajiturile sau torturile in sapun sa se intrebe daca sunt reale sau nu ....  atat ...

Am inceput anul cu un tort destinat   ...   indragostitilor de orice fel  ...de orice varsta  ... si pentru ca ei merita ce este mai bun  ...  am folosit o compozitie pe masura.



Ulei de argan bio, ulei de samburi de struguri presat la rece, ulei de masline extravirgin, ulei de macadamia,  ulei de rosa mosqueta, ulei de cocos, unt de cacao brut , unt de shea, ulei de migdale dulci , extract CO2 de rodie, extract CO2 de vanilie, extract CO2 de seminte de zmeura , pudra de fructe, argile, masa de cacao brut bio, si un amestec de uleiuri  esentiale care sa 'inspire' respectiv de vanilie, ylang-ylang, santal,portocale dulci,trandafiri,patchouli si cardamon  alaturi de absolutul de violete.




Despre unturi si uleiuri am tot vorbit in celelalte postari   ...  o sa vorbesc putin despre extractele CO2 folosite:






Extracul CO2 de vanilie are proprietati relaxante, aforidisiace, stimulante, antiseptice

Extractul CO2 de rodie  are efecte antioxidante puternice si proprietati regenerante. Ideal pentru prevenirea ridurilor si calmarea pielii iritate.

Extractul CO2 de seminte de zmeura  ajută la calmarea si regenerarea pielii, precum si la combaterea imbatranirii premature si formarii ridurilor.


Deci   ....  un sapun   ...   pentru  ..... iubire  ....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu