Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

joi, 16 ianuarie 2014

Loving cocoa

 Untul de cacao este utilizat de secole pentru a mentine pielea moale si supla. Este untul care se topeste la temperatura corpului astfel ca este foarte usor absorbit de piele.  Cand este aplicat creeaza o bariera intre pielea sensibila si mediu ajutand si la retinerea umezelii.
    Masarea pielii cu unt de cacao poate ajuta la reducerea stresului, poate ajuta sistemul imunitar, poate ajuta in tratamentul dermatitelor, poate ajuta la reducerea vergeturilor.
     Dar mai ales creeaza relaxare......... .
  





Untul de cacao este bogat  in antioxidanti  care ajuta la lupta impotriva radicalilor liberi . Radicalii liberi sunt cei care produc stresul pielii și semnele de imbatranire .
 Ajuta
la reducerea vergeturilor . Fiind bogat in acizi grasi hidrateaza pielea in profunzime . Ajuta la iritatii ale pielii cum ar fi eczeme si dermatite .






In afara de unt de cacao nerafinat , pur, acest sapun mai contine unt de shea, ulei de cocos extravirgin, ulei de masline extravirgin, ulei de macadamia, lapte de capra, masa de cacao brut pura(pentru culoare si nu numai), extract CO2 de vanilie, extract CO2 de kiwi, ulei esential de scortisoara, vanilie, ghimbir si piper negru.




Uleiul esential de scortisoara este analgezic, antiseptic,antibiotic, astringent,afrodisiac.

Uleiul esential de vanilie este antioxidant, afrodisiac, relaxant.

Uleiul esential de ghimbir este stimulator, antalgic, afrodisiac.

Uleiul esential de piper negru este analgezic, antiseptic, afrodisiac, tonic.


Loving cocoa  ..  loving  ... love  ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu