Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

marți, 14 ianuarie 2014

Red ginseng, siberian pine, lotus and hibiscus

Ginseng rosu, pin siberian, lotus si hibiscus

 Ginseng rosu....poate ajuta la echilibrarea producției glandelor sebacee și poate netezi liniile fine si ridurile din pielea matura. Promovat ca un tratament de piele anti-imbatranire, ginsengul rosu conține un număr mare de fitonutrienti. Acesti fitonutrienti pot stimula și activa metabolismul pielii si fluxul de sange pentru a o regenera,tonifia si  lumina. 



Pin siberian - Conform legendelor antice " pinul siberian a fost creat ca un rezervor de energie cosmică". Această percepție este logic data de continutul de ulei, care are un efect armonios și complex asupra organismului uman, asupra bunăstării fizice și mentale. El are un conținut natural de serotonina - hormon al fericirii, care mângâie sufletul și ne aprovizioneaza cu energie.
Conținutul de Vitamina E în pinul siberian este de 5-ori mai mare decât în ​​uleiul de măsline.Cantitatea de Vitamina F continuta  este de 3 ori mai mare decat cea existenta in uleiul de peste El revitalizeaza pielea, crește elasticitatea și se ocupă cu ușurință cu problemele sale. 




 Lotus - cunoscut sub numele de Nelumbo nucifera (o planta nativa  pentru India, China, Japonia și Orientul Mijlociu) a fost folosit ca o leguma si remediu popular traditional pentru boli de piele. El joacă un rol important în reducerea reacțiilor alergice, eczeme sau dermatite .


 Hibiscusflorile sale ofera ceva special pielii: fermitate , de aici si porecla hibiscusului = "planta Botox."Hibiscusul are un fel de reputație magică în îngrijirea pielii, deoarece este o sursa naturala de acizi alfa-hidroxi (AHA). Formele chimice ale acestor acizi pot fi prea dure și dăunătoare pentru piele, dar surse naturale, cum ar fi cele din hibiscus pot oferi aceleași beneficii, fără dezavantajele dure. AHA sunt cunoscute pentru a ajuta pielea descuamata, a ajuta la controlul acneei, a mentine umiditatea, a îmbunătăți flexibilitatea și elasticitatea.Hibiscusul calmeaza pielea inflamata si ajuta in eczeme și psoriazis. 




Contine ulei de macadamia,ulei de masline extravirgin infuzat cu muguri de pin, ulei de canepa, ulei de ricin, ulei de cocos, unt de cacao, muguri de brad,pudra de hibiscus, pudra de lotus,pudra de ginseng rosu, ulei esential de brad, pin,cedru si chiparos albastru.



 Este un sapun recomandat persoanelor cu varsta de peste 30 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu