Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

marți, 5 februarie 2013

Bed of roses

   Inspirata de melodia lui Bon Jovi m-am decis sa creez un sapun de trandafiri folosind atat apa de trandafiri ca baza cat si uleiul de rosa mosqueta si uleiul esesntial de trandafir.

Trandafir....





  Apa de trandafiri tonifiaza  stimuland circulatia sangelui si dandu-i pielii o stralucire aparte.

  Uleiul de rosa mosqueta (trandafirul salbatic) este obtinut prin presarea la rece a  semințelor de măceșe si conține un uimitor 77%  acizi grași (linoleic si linolenic). Acizii grași au funcții foarte importante în regenerarea celulelor pielii si repararea tesuturilor deteriorate. S a  demonstrat ca acest ulei intarzie semnele de imbatranire prematura si asigura rezultate excelente în tratarea arsurilor, cicatricelor și petelor inestetice de pe piele. Reduce ridurile și roseata sau hiperpigmentarea.
     Oferă rezultate excelente în tratamentul pielii  care a fost  expusa la radioterapie.







   Uleiul esential de trandafir.
    Am citit un articol intr-o revista de stiinta din Anglia ca s-a demonstrat ca acest ulei inhibă semnificativ hormonul stresului care cauzeaza inflamatia pielii si ca, de asemenea, blocheaza pierderea transepidermică de apă care se întâmplă atunci când funcția de barieră a pielii  este compromisa.

  
  In mod sigur reduce stresul,,,,,, va spun eu care il folosesc nu numai in sapun ci si in scruburi si creme. Apropo - mi-au sosit ambalajele asa ca o sa va pot prezenta si alte produse.

  In afara de cele de mai sus am mai folosit ulei de masline extravirgin, unt de shea, ulei de musetel, ulei esential de vetiver (se combina excelent cu trandafirul), pudra de zmeura, argila rosie si boboci uscati de trandafiri.





  
   Bed of roses....... da as vrea.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu