Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

joi, 28 februarie 2013

Si altceva- SILENT

 SILENT - pentru ca aceasta gama este dedicata calmarii pielii iritate, stresate.....
 Cuprinde ca si celelalte sare de baie, scrub pentru corp si unt pentru corp.
Tin sa specific ca toate gamele prezentate pana acum sunt NUMAI pentru corp. Pentru fata sunt cu totul si cu totul alte produse pe care o sa le prezint la timpul lor.




SAREA DE BAIE SILENT contine sare de Himalaya, sare de Bazna (care este extraordinara in bolile reumatismale), muguri de brad, frunze de nuc, frunze de traista ciobanului, de coada calului, flori de musetel, de sunatoare si de galbenele, argila galbena, uleiuri esentiale de brad si de ienupar.
  Va recomand aceasta sare contra durerilor reumatismale si va spun (din experienta) ca va calmeaza foarte mult.



SCRUBUL PENTRU CORP SILENT contine zahar brun bio, zahar alb bio, ulei de migdale, ulei de cocos, extract de galbenele, ulei esential de salvie si de patchouli, exfoliant fin din samburi de caise.
  Este un scrub care curata si vindeca in acelasi timp, un scrub fin indicat in tratarea pielii sensibile.





UNTULPENTRU CORP SILENT contine unt de cacao, unt de shea, ulei de macadamia, ulei de canepa, extract de galbenele, pudra de aloe vera, uleiuri esentiale de salvie, bergamota,fenicul si MINUNATUL ulei de masline extravirgin infuzat.
  Ce inseamna uleiul infuzat? Eu folosesc infuzarea la rece, respectiv uleiul impreuna cu plantele medicinale pe care doresti sa le folosesti (in functie de efecte) se maceareza timp de 1 luna cel putin! Uleiul respectiv, pe langa calitatile sale, capata tot ce e mai bun si din plantele respective.
  Pentru acest unt am folosit ca plante muguri de brad, sanziene, galbenele, sunatoare si rozmarin - pentru a obtine un efect calmant, cicatrizant.





GAMA SILENT e indicata, deci, pielii sensibile, stresate.


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu