Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 25 februarie 2013

Si altceva - ROSE

  Dupa cum am promis incep sa va prezint si altceva in afara de sapun.

Voi incepe cu gama ROSE ce include sare de baie, scrub pentru corp si unt pentru corp.
Dupa cum spune si numele ingredient de baza este trandafirul.






Sa incepem cu sarea de baieBeneficiile sarurilor de baie sunt multe incepand de la  exfolierea celulelor moarte ale pielii si pana la a o face moale si supla. O scufundare într-o cadă de baie presărata cu sare de baie elimina  tensiunea musculara si ajuta la vindecarea atat a  iritațiilor comune, cum ar fi muscaturile de insecte, erupții cutanate minore cat si a problemelor cutanate grave, cum ar fi eczeme, psoriazis  
 Dacă aveți picioarele obosite, gâtul intepenit sau un spate rigid de lucru la birou, sărurile de baie pot ajuta la îmbunătățirea modului in care vă simțiți și elimina cu ușurința  tensiunea.   Daca mai contin si uleiuri esentiale sarurile de baie devin o incantare pentru simturi!!!!
Sarea de baie ROSE contine sare de Himalaya roz, sare de mare, ulei de macadamia, argila rosie, pudra de zmeura, boboci de trandafiri uscati, ulei esential de trandafiri si de geranium.





 Continuam cu scrubul pentru corp
Ce este scrubul? Un scrub pentru corp este un tratament  care exfoliaza si hidrateaza pielea, lasand-o netedă și moale.
Un scrub  se face cu un material abraziv cum ar fi sarea, zahărul, zațul de cafea, taratele de orez, de obicei amestecat cu ulei si uleiuri esențiale.
Cum se foloseste? In primul rand de maxim doua ori pe saptamana! Dupa dus frecati corpul cu scrub prin miscari circulare. Daca vreti sa obtineti un si mai bun efect dupa frecare va clatiti si atat (nu mai folositi sapun) pentru a ramane pe piele uleiurile si uleiurile esentiale.
  Scrubul pentru corp ROSE contine sare de Himalaya roz, sare de mare, ulei de macadamia, pudra de zmeura, seminte de kiwi, ulei esential de trandafiri si extract de iedera.





   Cel mai indicat este ca, dupa folosirea scrubului, sa folositi untul pentru corp
Untul pentru corp este folosit pentru a hidrata si proteja pielea.
Unturile mele pentru corp contin numai ingrediente naturale!!!
Untul pentru corp  se aplică atunci când pielea este calda, umedă deoarece principiile active pătrund cel mai bine atunci când acestea sunt dizolvate. Nu ștergeți pielea complet uscat  după ce va spălați atunci când intenționați să folositi untul..
 
Folosind untul  de corp organic  zilnic veti observa că pielea devine  moale, hidratata fără sentimentul acela de gras.

  Untul pentru corp ROSE contine unt de cacao, unt de shea, ulei de struguri infuzat, ulei de macadamia, ulei de canepa, ulei de rosa mosqueta, pudra de zmeura, extract de vita rosie, vitamina E, ulei esential de trandafiri si vetiver.  


 

Gama ROSE
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu