Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 27 februarie 2013

Gama Chocolate


  Continui sa va prezint si altceva in afara de sapun.

CHOCOLATE este o gama ce curpinde sare de baie, scrub pentru corp si unt pentru corp avand ca ingredient de baza ciocolata.





SAREA DE BAIE CHOCOLATE contine sare de Himalaya, sare de mare, ulei de macadamia, masa de cacao brut, ciocolata neagra bio, ulei esential de scortisoara, de ghimbir, argila galbena.
   Va imaginati intr-o cada, relaxati, in jurul vostru mirosind a ciocolata si scortisoara.... Mmmmm...





SCRUBUL PENTRU CORP CHOCOLATE este un scrub la care am folosit zaharul brun bio, zaharul alb bio, cafea pudra bio, masa de cacao brut, ciocolata neagra bio,ulei de migdale, ulei de canepa,extract de vita rosie, extract de iedera, ulei esential de scortisoara, portocale, cuisoare si piper negru.
   Va recomand cu incredere sa-l folositi in zonele cu celulita, vergeturi .



 
 UNTUL PENTRU CORP CHOCOLATE contine unt de cacao,unt de shea, ulei de cocos extravirgin, ulei de argan, ulei de masline extravirgin, vitamina E, extract de rodie, masa de cacao brut, ulei esential de scortisoara.
  As vrea sa incercati macar o data untul pentru corp facut de mine sa vedeti cat de repede va intra in piele si cat de fina va ramane pielea, fara urme de grasime. Ce sa mai zic de mirosul imprimat!




CHOCOLATE

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu