Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

vineri, 12 iulie 2013

Amber massage bar - Unt solid pentru masaj cu chihlimbar

  Chihlimbarul a fost apreciat de secole pentru frumusețea sa și pentru proprietăți medicinale. El are  multe nume poetice, cum ar fi - "lacrimi ale mării" sau "dar din soare". Daca frecati o bucata de chihlimbar se raspandeste o ușoară aromă de pin și în cazul în care se pune pe foc piatra are un parfum puternic de rasina de pin. 
  Două bucăți de chihlimbar nu sunt niciodată la fel - fiecare piatră este unica! Cel mai comun este de culoarea mierii, dar sunt si gri, portocaliu, rosu, chiar si alb, în funcție de procentul de 'acid de chihlimbar' pe care il contin.
   Chihlimbarul are o vechime de peste 50 milioane de ani, având originea în regiunea Mării Baltice. 
 A fost făcut bijuterii dar a fost si utilizat pe scară largă în medicină - a fost purtat ca o amuleta, luat  intern sub forma de pulberi si tincturi, frecat pe piele cu unguente, și folosit ca tămâie pentru a binecuvânta și a purifica casele.Se consideră medicii din Egiptul Antic au început vindece cu chihlimbar - acesta a fost unul dintre elementele pentru îmbălsămarea mumiilor faraonilor. Medicii greci au prescris chihlimbarul ca un panaceu pentru boli de la raceli simple la afectiuni grave.În Roma antică, chihlimbarul a fost folosit mai ales ca o amuletă de protecție pentru a alunga spiritele rele și în special pentru a proteja copiii mici.

  Pulberea de chihlimbar este un secret bine pastrat pentru intinerirea pielii si pentru vitalitate.  

  Am mai spus-o - dar imi face ENORMA placere sa ma repet:
Este o adevarata bijuterie pentru piele! Este un mineral inteligent, care vizează în special domeniile problematice și reglează temperatura la nivelul pielii. Are o concentrație foarte mare de acid de chihlimbar - sau acid succinic, care stimuleaza celulele pielii, ajutându-le să "respire" și, astfel, să mențină fermitatea și elasticitatea acesteia. Incălzește pielea, o energizeaza si o lustruieste , deschide porii. Când este frecat de piele elibereaza cantitati mici de acid chihlimbar în piele, lupta împotriva radicalilor liberi și curăța epiderma de toxine.

  Vedeti de ce il folosesc in produsele mele?

Untul pentru masaj contine o parte formata din pulbere de chilimbar (cu toate calitatile enumerate mai sus) care stimuleaza circulatia sangelui si o  parte formata din unt de shea, unt de cacao, ulei de samburi de struguri presat la rece, ceara de soia - parte ce hraneste pielea.

  Am vrut sa stimulez si prin uleiurile esentiale folosite: ambra, menta si smirna. 



 







 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu