Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

joi, 4 iulie 2013

Seaweeds - Alge


Am folosit pentru acest sapun trei tipuri de alge marine: Nori (bogata in Omega3), Wakame (bogata in antioxidanti) si Kombu (hraneste pielea si o detoxifica). Combinate cu argile au contribuit la realizarea unui sapun detoxifiant.

 1. Nori
 O singură fâşie conţine o cantitate de două ori mai mare de acizi graşi omega-3 decât două fructe de avocado. Aceşti acizi au proprietăţi antiinflamatorii care apără pielea de diverse reacţii adverse, lăsând-o suplă şi curată.
2. Wakame
  Stiati ca aceasta alga contine de 15 ori mai mult calciu decat laptele? 
În plus față de o serie de minerale, Wakame conține grupul  de vitamine B, care ajută  la calmarea  pielii. Wakame este, de asemenea, bogata in antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi și, prin urmare, foarte eficienta în produsele anti-imbatranire de îngrijire a pielii. Phytessence Wakame este mai eficientă decât orice alt tip de  wakame, din cauza capacitatii sale de a penetra pielea profund.  
În plus, Wakame conține o substanță speciala numita pilyfucose sulfatate, care protejeaza pielea de razele UV nocive și de poluare.  
Ceea ce a făcut într-adevăr din Wakame un secret de ingrijire a pielii este capacitatea sa de a inhiba activitatea enzimei hialuronidaza dăunătoare - un fel de enzima care descompune acidul hialuronic.  
Acidul hialuronic este important pentru că atunci când nu avem suficient, elastina pielii și fibrele de colagen pierd puterea. În esență, cu cate este mai mare procentul de acid hialuronic din organism, ca atat mai tineresc aratam pentru ca el este esențial pentru menținerea fermitatii, elasticitatii, fineții pielii.
3. Kombu
Acest alge marine ajuta la eliberarea toxinelor si purificarea corpului în timp ce  nutrienții pe care ii contine întineresc corpul. Kombu face pielea sa se simta incredibil de moale, tonifiata iar prin conținutul ridicat de minerale stimulează în mod activ și crește circulația.






 Pentru o mai mare detoxifiere si tonifiere am amestecat algele cu argile: rosie, roz,gri,violet si verde.
Am folosit ulei de samburi de struguri, ulei de macadamia, ulei de masline extravirgin, ulei de cocos, ulei de ricin, unt de migdale, ulei esential de isop,maghiran si smirna.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu