Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

joi, 11 iulie 2013

Antirheumatic ointment & oil - Ulei si unguent- antireumatic

  De ce ardei iute? 
Am mai vorbit despre el dar imi face placere sa vin cu putine completari:
Se foloseste in artrite, poliartrite reumatoide, la masaj usor in nevralgie si in crizele de lombosciatica, pe articulatiile dureroase, in cazul sechelelor ramase din traumatisme mai vechi. Pe perioada anotimpului rece, va fi de un real ajutor persoanelor friguroase, care au extremitatile corpului reci, cu circulatia slaba.
Reda mobilitatea articulatiilor si intensifica circulatia sangvinica periferica.

Ce contine unguentul: unt de galbenele, ulei de masline extravirgin infuzat cu ardei iute, ghimbir si piper negru, ceara de carnauba, ulei esential de rozmarin si piper negru.




Ce contine uleiul: ulei de masline extravirgin infuzat cu ardei iute, arnica, ghimbir si rozmarin, ulei de samburi de struguri presat la rece, ulei esential de eucalipt si piper negru.
Am folosit si arnica la infuzare pentru ca ea are proprietati antiinflamatoare, antiseptice si regeneratoare, ajutand la dureri reumatice si musculare.



Piperul negru  incalzeste articulatiile si le face sa fie mai elastice, calmand durerile reumatice.
Ghimbirul  reduce prostaglandinele care sensibilizeaza receptorii durerii din terminatiile nervoase, demonstrand efecte puternic analgezice.
Rozmarinul se foloseste in toate formele de reumatism articular, degenerativ,spondiloza cervicala, in mici entorse, el nu numai ca amelioreaza durerea ci si vindeca in timp.
Eucaliptul este: analgezic, cicatrizant, antireumatic, antiinflamator, antiseptic, antibacterian, antiviral.

  Mare atentie:ardeiul iute nu este suportat de toata lumea asa ca este indicat sa faceti intai un mic test antialergic pe o portiune mica de piele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu