Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

marți, 16 iulie 2013

Red caviar and champagne - Caviar rosu si sampanie

  Caviarul următoarele elemente nutritive:1. Omega 3 si Omega-6 acizi grasi - acestia declanseaza eliberarea de hormoni benefici care pot repara tesuturile pielii deteriorate promoveaza regenerarea colagenului.
2. Vitamina A si vitamina E - ambele  vitamine sunt esentiale pentru o piele tanara. Vitamina A este necesară pentru a corecta țesuturile pielii deteriorate. Vitamina E hidrateaza pielea in profunzime pentru a contracara uscarea sa excesiva. Aceste vitamine contin, de asemenea, beneficii antioxidante astfel încât să puteți avea pielea tanara si supla mai mult timp.3. Potasiu si seleniu - aceste substante nutritive pot îmbunătăți elasticitatea dermului.Ele ajuta la prevenirea aparitiei premature a ridurilor si a liniilor fine si la  previnirea eroziunii țesuturilor pielii.
  Sampania (eu am folosit sampanie bruta Prince Laurent
) conține polifenoli, antioxidanți și microelemente, cum ar fi magneziu, potasiu și zinc. Procesul de fermentare folosit pentru a face sampanie imprima pielii o finete deosebita.
Împreună cu nutrienți, sampania adaugă o superba spuma sapunului si un miros deosebit.

Am mai folosit: extract CO2 de crin care este hidratant si calmant al pielii, ulei de catina, ulei de argan, ulei de samburi de struguri, ulei de ricin, unt de shea, uleiuri esentiale de ylang-ylang, trandafiri, vetiver si labdanum.

  Un sapun super LUXOS. 










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu