Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 19 ianuarie 2015

Perfect men soap .

Se spune ca nasul transmite creierului mesaje despre mirosurile diferitelor persoane cu care intram in contact si ne ajuta sa ne alegem pe cei pe care ii iubim.Nu va vine sa credeti?

La om mirosul natural al fiecarei persoane este o expresie a genelor care alcatuiesc sistemul sau imunitar. Oamenii de stiinta au descoperit ca oamenii au tendinta de a prefera mirosurile corporale ale altora cu profile care sunt diferite de ale lor.

Binenteles ca femeile sunt mai sensibile si mai dificile atunci cand vine vorba de mirosul unui potential partener .

Cautam barbatul perfect? Ei bine, nu stiu daca exista :)))) dar daca se spala cu acest sapun ... va mirosi ..cel puțin ..ca omul perfect :))))



Parfumul lui incepe cu note proaspete de grapefruit japonez, bergamota, lamaie ... urmate de notele de mijloc de boabe de piper, ghimbir, iasomie și o urma de mentă .. așezate pe notele de baza patchouli , cedru, vetiver, labdanum si tamaie. Stiu ca suna ciudat :))) Dar sa spun mai clar : rezulta un miros barbatesc uimitor

Contine un amestec perfect echilibrat de sase uleiuri diferite si trei unturi .. in asa fel incat sa realizeze curatare.. hidratare si ... spuma
Mai contine caolin ..pentru o exfoliere delicata si pentru a elimina toxinele ... Matase tussah .. pentru o senzatie de lux ..fina :))) Putina cafea ...Flori de lavanda si albastrele ..Extract CO2 de schisandra .. Faina de ovaz.. ..

... adica .. barbatul perfect in sapun :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu