Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

luni, 19 ianuarie 2015

Rustic ointment

 Unguent "Rustic"

Melissa officinalis ... sau roinita ..sau lamaita ..este "vedeta" acestui unguent. Roinita este o planta care creste la noi spontan .. eu o cultiv in sistem bio si o folosesc in sapunuri (vezi sapunul Rustic) si in multe alte produse.

Ce nu prea se stie despre ea .. este ca aceasta banala planta a demonstrat o actiune antivirala puternica impotriva tuturor formelor de herpes (inclusiv herpesul genital)!!

Ce contine unguentul? In primul rand ulei de masline extravirgin infuzat la rece cu roinita, menta, sanziene, geranium si lavanda. Insist in a spune ca uleiurile folosite sunt baza .. daca acestea sunt cum trebuie..daca infuzarea este realizata bine ..produsul final va fi de buna calitate !!! 



Apoi ..ulei de migdale, ulei de centella asiatica, ulei de neem, ulei de germeni de grau infuzat cu muguri de pin, unt de cacao brut, ceara de albine bio, rasina bruta de brad si de ambra, uleiuri esentiale de roinita, anason, dafin si pin.


La ce se foloseste? Orice tip de herpes, zona zoster, vindeca bine ranile provocate de varicela, taieturile, arsurile, muscaturile de insecte.

Daaa.... o planta atat de banala ..pe langa care multi dintre noi trecem zilnic poate..fara sa-i acordam importanta !!

De fapt ... ar trebui sa acordam importanta tuturor plantelor... inclusiv buruienilor :)) Bunica mea spunea ca orice este pe pamant lasat de Dumnezeu.. este lasat cu un scop. :))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu