Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

miercuri, 21 ianuarie 2015

Shaving cream .. Intuition

Da ..stiu ..sunt atatea creme si spume pentru barbierit in comert :))  mult mai usor de folosit :))  Da sunt ..si mult mai ..toxice :))

De ce sa nu acordam si barbatilor posibilitatea sa detina un ten sanatos ?




Formula mea este o alternativa naturala , este o crema conceputa pentru a hrani pielea oferind in acelasi timp un barbierit mult mai confortabil, lasand pielea moale, neteda si protejata.

Este o abordare diferita ..nu este conceputa pentru a face multa spuma (ca cele din comert) ci pentru a face mai degraba o spuma cremoasa care creeaza o "bariera" intre piele si lama ..practic lama ajunge la par cum trebuie fara sa deterioreze pielea.



Multi barbati se plang ca pielea lor ramane uscata dupa barbierit  ei bine crema mea contine ingredientele potrivite ca aceasta sa ramana hidratata ..supla...rasfatata ))



Ce contine ? Printre altele .. ulei de masline extravirgin infuzat cu rasina de ambra, unt de shea , unt de cacao, ulei de cocos extravirgin, ulei de migdale  dulci infuzat cu musetel , coada soricelului , levantica si geranium, ulei de moringa infuzat cu muguri de pin, pudra de smochine, miere, caolin, si un amestec de uleiuri esentiale ce contine printre altele ..santal, vanilie si patchouli ..




   Cum ramane pielea dupa folosirea ei ? Practic nu mai este nevoie de nici o alta hidratare ulterioara ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu