Calitatea provine din natura.......
fumusetea din inima

duminică, 25 ianuarie 2015

Yours forever - soap cake

  Mereu am fost curioasa saa stiu cum se simte sentimentul numit iubire ?  Care este diferenta intre femei si barbati ..cum se simte la fiecare ?

  Eu cred ca iubirea este de fapt suma tuturor eforturilor de a-l intelege pe celalalt in realitatea lui ..  iubirea este actiune..  este ce faci concret pentru celalalt ..


   Ce nu inseamna iubirea ? Sigur nu inseamna dependenta, mila , mustrari de constiinta si tot ce vine din acestea ..

    Nu exista o definitie a iubirii ..dar cel mai frumos a  spus Emanuel Swedenborg : " Iubirea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta "






  ....  unt de cacao, shea si migdale ... un regal de uleiuri infuzate : argan, masline extravirgin, macadamia, cocos extravirgin, rosa mosqueta, jojoba, germeni de grau si luminita serii .. extracte CO2 de zmeura si schisandra, pudre din plante si argile ..  si un amestec special de opt uleiuri esentiale pentru a obtine un " miros al iubirii " :)))





:)))  De fapt ..cel mai mult imi place cum a spus Rebreanu " Iubirea nu este un targ: te iubesc pentru ca ma iubesti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru ca te iubesc! "





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu